TELEFON

0730 676 009

PROGRAM

LUNI - VINERI: 08:00 - 21:00

E-MAIL

contact@cityroof.ro

Reparatii acoperisuri

Ai nevoie de ajutor?

Lasa-ne un mesaj cu cat mai multe informatii despre proiectul tau, iar noi te vom contacta pentru a stabili o intalnire.

Lasa un mesaj

Proiectele noastre

reparatii-acoperisuri

Reparatii acoperisuri

Acoperisul este partea cea mai expusa factorilor exteriori – fluctuatii de temperature, soare puternic,ploaie, grindina, zapada – toate acestea deteriorand treptat calitatea si rezistenta acestuia. Durata de viata a unui acoperis depinde foarte mult de tipul de material folosit, climat, orientare, dar si de alti factori.

Prelungeste durata de viata a acoperisului tau si scapa de grija daunelor viitoare. Echipa City Roof este alaturi de tine in tot acest proces. Executam reparatii de acoperisuri atat pentru cladiri private (case, vile etc), cat si pentru sedii de firma.

Acoperisuri din tabla

Acoperisuri din tabla faltuita

Acoperisuri din tigla metalica

Acoperisuri din tigla ceramica

Acoperisuri ardezie

Sindrila bituminoasa

Acoperis plat

Etape de lucru

  • Pasul 1. Constatare : In urma solicitarii dumneavoastra telefonice, ne deplasam la fata locului pentru a efectua stagiul de constatare. Oferim constatare gratuita in Bucuresti si in judetul Ilfov.
  • Pasul 2. Deviz : După stagiul de constatare, efectuam masuratorile, analizam oferta comerciala pentru materialele necesare si va oferim devizul estimativ, fie la fata locului fie pe mail in format PDF.
  • Pasul 3. Achizitii : Materialele pot fi achizitionate de dvs. sau de noi. Garantia lucrarilor va fi asigurata pe termenul stabilit initial doar daca materialele solicitate sunt cele indicate de noi la constatare.
  • Pasul 4. Executie : Noi va garantam ca vom finaliza lucrarea in cel mai scurt timp posibil si la cea mai buna calitate, cu deranj minim.