TELEFON

0730 676 009

PROGRAM

LUNI - VINERI: 08:00 - 21:00

E-MAIL

contact@cityroof.ro

Montaj acoperisuri

Ai nevoie de ajutor?

Lasa-ne un mesaj cu cat mai multe informatii despre proiectul tau, iar noi te vom contacta pentru a stabili o intalnire.

Lasa un mesaj

Proiectele noastre

montaj-acoperisuri-city-roof

MONTAJ ACOPERISURI

Atentia pe care o acorzi acoperisului casei tale in etapa de constructie are o importanta majora pentru ca acesta are rolul de a-ti proteja locuinta de efectele vremii (ploaie, zapada, grindina, vant). Tehnologiile se schimba, sistemele de invelitoare au particularitatile lor, iar implicarea unei echipe de specialisti care sa identifice optiunea cea mai buna pentru proiectul tau ar trebui sa fie nelipsita. Astfel, cea mai importanta caracteristica in alegerea acoperisului este rezistenta structurii pentru ca aceasta este partea cea mai putin accesibila in cazul in care vor fi necesare diverse reparatii. Ba mai mult, distrugerea unui acoperis poate avea efecte mult mai grave.

Echipa de specialisti City Roof te va ajuta sa alegi cel mai bun acoperis in functie de proiectul tau si de anumite elemente cheie, precum: durata mare de viata, caracterisitici specifice, pret, aspect etc. Suntem specializati in montajul oricarui tip de acoperis existent pe piata, atat pentru cladiri private (case, vile etc), cat si pentru sedii de firma sau alte proiecte speciale.

Acoperisuri din tabla

Acoperisuri din tabla faltuita

Acoperisuri din tigla metalica

Acoperisuri din tigla ceramica

Acoperisuri ardezie

Sindrila bituminoasa

Acoperis plat

Etape de lucru

  • Pasul 1. Constatare : In urma solicitarii dumneavoastra telefonice, ne deplasam la fata locului pentru a efectua stagiul de constatare. Oferim constatare gratuita in Bucuresti si in judetul Ilfov.
  • Pasul 2. Deviz : După stagiul de constatare, efectuam masuratorile, analizam oferta comerciala pentru materialele necesare si va oferim devizul estimativ, fie la fata locului fie pe mail in format PDF.
  • Pasul 3. Achizitii : Materialele pot fi achizitionate de dvs. sau de noi. Garantia lucrarilor va fi asigurata pe termenul stabilit initial doar daca materialele solicitate sunt cele indicate de noi la constatare.
  • Pasul 4. Executie : Noi va garantam ca vom finaliza lucrarea in cel mai scurt timp posibil si la cea mai buna calitate, cu deranj minim.

Cere o oferta personalizata