TELEFON

0730 676 009

PROGRAM

LUNI - VINERI: 08:00 - 21:00

E-MAIL

contact@cityroof.ro

Jgheaburi si burlane

Ai nevoie de ajutor?

Lasa-ne un mesaj cu cat mai multe informatii despre proiectul tau, iar noi te vom contacta pentru a stabili o intalnire.

Lasa un mesaj

Proiectele noastre

jgheaburiburlane

Jgheaburi si burlane

Sistemul pluvial are rolul de a colecta apa de pe acoperis si zapada topita pentru a mentine o fatada a locuintei tale cat mai uscata si curata. O montare corecta a acestuia, respectand regulile necesare si folosind materialele de calitate, va asigura o rezistenta mai mare a coloanelor de scurgere, dar si o drenare rapida a apei de pe acoperis.

Pe langa montarea in parametrii corecti, recomandam si intretinerea minima a sistemului pluvial: curatarea periodica de frunze si alte rezidurii, evitand, in acest fel, potentialele infiltrari ale apei in interiorul casei.

Sisteme complete

Colectare si drenare ape pluviale

Etape de lucru

  • Pasul 1. Constatare : In urma solicitarii dumneavoastra telefonice, ne deplasam la fata locului pentru a efectua stagiul de constatare. Oferim constatare gratuita in Bucuresti si in judetul Ilfov.
  • Pasul 2. Deviz : După stagiul de constatare, efectuam masuratorile, analizam oferta comerciala pentru materialele necesare si va oferim devizul estimativ, fie la fata locului fie pe mail in format PDF.
  • Pasul 3. Achizitii : Materialele pot fi achizitionate de dvs. sau de noi. Garantia lucrarilor va fi asigurata pe termenul stabilit initial doar daca materialele solicitate sunt cele indicate de noi la constatare.
  • Pasul 4. Executie : Noi va garantam ca vom finaliza lucrarea in cel mai scurt timp posibil si la cea mai buna calitate, cu deranj minim.