TELEFON

0730 676 009

PROGRAM

LUNI - VINERI: 08:00 - 21:00

E-MAIL

contact@cityroof.ro

Dulgherie & Mansardari

Ai nevoie de ajutor?

Lasa-ne un mesaj cu cat mai multe informatii despre proiectul tau, iar noi te vom contacta pentru a stabili o intalnire.

Lasa un mesaj

Proiectele noastre

dulgherie-mansardari

Dulgherie & Mansardari

Lemnul este unul din acele materiale versatile care permite realizarea unor lucrari care poate schimba cu totul infatisarea unui proiect. Chiar daca, aparent, este unul dintre cele mai simple materiale, atunci cand vine vorba de structura unui acoperis sau de o mansardere, este necesara o evaluare corecta a acesteia si de implicarea unei echipe de specialisti.

Echipa City Roof te va ajuta sa proiectezi mansarda ta de vis, avand experienta in proiectarea si realizarea de sarpante din lemn pentru acoperis, mansardari si diverse alte lucrari ce tin de domeniul dulgheriei.

Structura acoperis

Fatade din lemn

Etape de lucru

  • Pasul 1. Constatare : In urma solicitarii dumneavoastra telefonice, ne deplasam la fata locului pentru a efectua stagiul de constatare. Oferim constatare gratuita in Bucuresti si in judetul Ilfov.
  • Pasul 2. Deviz : După stagiul de constatare, efectuam masuratorile, analizam oferta comerciala pentru materialele necesare si va oferim devizul estimativ, fie la fata locului fie pe mail in format PDF.
  • Pasul 3. Achizitii : Materialele pot fi achizitionate de dvs. sau de noi. Garantia lucrarilor va fi asigurata pe termenul stabilit initial doar daca materialele solicitate sunt cele indicate de noi la constatare.
  • Pasul 4. Executie : Noi va garantam ca vom finaliza lucrarea in cel mai scurt timp posibil si la cea mai buna calitate, cu deranj minim.