TELEFON

0730 676 009

PROGRAM

LUNI - VINERI: 08:00 - 18:00

E-MAIL

contact@cityroof.ro

Servicii

Ai nevoie de ajutor?

Lasa-ne un mesaj cu cat mai multe informatii despre proiectul tau, iar noi te vom contacta pentru a stabili o intalnire.

Lasa un mesaj

Proiectele noastre

Montaj acoperisuri
Montaj acoperisuri

Atentia pe care o acorzi acoperisului casei tale in etapa de constructie are o importanta majora pentru ca acesta are rolul de a-ti proteja locuinta de efectele vremii (ploaie, zapada, grindina, vant).

Reparatii acoperisuri
Reparatii acoperisuri

Acoperisul este partea cea mai expusa factorilor exteriori – fluctuatii de temperature, soare puternic,ploaie, grindina, zapada – toate acestea deteriorand treptat calitatea si rezistenta acestuia.

Dulgherie & Mansardari
Dulgherie & Mansardari

Echipa City Roof te va ajuta sa proiectezi mansarda ta de vis, avand experienta in proiectarea si realizarea de sarpante din lemn pentru acoperis, mansardari si diverse alte lucrari ce tin de domeniul dulgheriei.

Jgheaburi & Burlane
Jgheaburi & Burlane

O montare corecta a sistemului pluvial, respectand regulile necesare si folosind materialele de calitate, va asigura o rezistenta mai mare a coloanelor de scurgere, dar si o drenare rapida a apei de pe acoperis.

Montaj ferestre de mansarda
Montaj ferestre de mansarda

Un montaj corect, etans si durabil este esential pentru calitatea proiectului tau. De aceea, recomandarea noastra este sa alegi o echipa specializata pe servicii de instalare a ferestrelor de mansarda.

Terase si foisoare
Terase si foisoare

Daca ai in plan sa adaugi proiectului tau un element extra, precum o terasa din lemn sau un foisor unde sa te strangi cu prietenii tai, echipa City Roof te va ajuta sa-ti indeplinesti si acest vis. Executam la comanda terase din lemn si foisoare pentru a intregi caminul tau.

Etape de lucru

Constatare
Deviz
Achizitii
Executie