TELEFON

0730 676 009

PROGRAM

LUNI - VINERI: 08:00 - 18:00

E-MAIL

contact@cityroof.ro

Despre noi

Ai nevoie de ajutor?

Lasa-ne un mesaj cu cat mai multe informatii despre proiectul tau, iar noi te vom contacta pentru a stabili o intalnire.

Lasa un mesaj

Proiectele noastre

Author

Specialisti in domeniul acoperisurilor

Cu o experienta acumulata atat in strainatate, cat si in Romania, City Roof vine cu un portofoliu de servicii de inalta calitate de la montarea si repararea acoperisurilor, pana la terase si foisoare de lemn, la comanda.

Construieste inteligent cu City Roof

In momentul in care ai in plan sa-ti construiesti propria casa este necesar sa ai in vedere mai multe lucruri pentru a te asigura ca proiectul tau va iesi asa cum ti-ai droit si va fi durabil. Pentru ca investitia ta sa fie una de succes, echipa City Roof iti vine in ajutor cu anii de experienta pe care ii are in domeniul constructiilor, cu precadere in cel al acoperisurilor.

De ce sa ne alegi pe noi?

O echipa de specialisti in domeniu va face intotdeauna diferenta in executia proiectului tau. City Roof este echipa alaturi de care iti vei putea duce la bun sfarsit planurile tale, indiferent ca este vorba despre un proiect nou sau de mentenanta.

  • Venim cu o experienta acumulata atat in strainatate, cat si in Romania;
  • Oferim constatare gratuita in Bucuresti si judetul Ilfov;
  • Suntem alaturi de tine in alegerea materialelor de care ai nevoie;
  • Avem ca parteneri cei mai buni producatori de materiale;
  • Oferim garantie lucrarilor;
  • Finalizam lucrarile in cel mai scurt timp posibil.

Ce servicii oferim?

Montaj acoperisuri

Montaj acoperisuri

Atentia pe care o acorzi acoperisului casei tale in etapa de constructie are o importanta majora pentru ca acesta are rolul de a-ti proteja locuinta de efectele vremii (ploaie, zapada, grindina, vant).

Dulgherie & mansardari

Dulgherie & mansardari

Echipa City Roof te va ajuta sa proiectezi mansarda ta de vis, avand experienta in proiectarea si realizarea de sarpante din lemn pentru acoperis, mansardari si diverse alte lucrari ce tin de domeniul dulgheriei.

Montaj ferestre de mansarda

Montaj ferestre de mansarda

Un montaj corect, etans si durabil este esential pentru calitatea proiectului tau. De aceea, recomandarea noastra este sa alegi o echipa specializata pe servicii de instalare a ferestrelor de mansarda.

Reparatii acoperisuri

Reparatii acoperisuri

Acoperisul este partea cea mai expusa factorilor exteriori – fluctuatii de temperature, soare puternic,ploaie, grindina, zapada – toate acestea deteriorand treptat calitatea si rezistenta acestuia.

Jgheaburi & burlane

Jgheaburi & burlane

O montare corecta a sistemului pluvial, respectand regulile necesare si folosind materialele de calitate, va asigura o rezistenta mai mare a coloanelor de scurgere, dar si o drenare rapida a apei de pe acoperis.

Terase si foisoare

Terase si foisoare

Daca ai in plan sa adaugi proiectului tau un element extra, precum o terasa din lemn sau un foisor unde sa te strangi cu prietenii tai, echipa City Roof te va ajuta sa-ti indeplinesti si acest vis.